přejít na hlavní menu přejít na kontextové menu

Studium a práce na Maltě

Chcete získat pracovní praxi, užít si pláží a sluníčka a zároveň se zdokonalit v angličtině? Pak využijte programu Work and Study Malta. Malta patří mezi jednu z nejoblíbenějších studijních a dovolenkových destinací a to především pro příznivé klima a bohatou historii.

Program je určen mladým lidem od 18 do 30 let, kterým je umožněno pracovat na Maltě na základě vyřízení pracovního povolení. Program kombinuje studium, následované prací v oboru pohostinství a služeb a poznávání na sluncem zalité Maltě. Program WAS Malta probíhá v minimální délce 3 měsíce.

 

Podmínky účasti
Podmínky pro zájemce:
  • věk v rozmezí 18 až 30 let
  • občan EU
  • dostatek finančních prostředků na program, ubytování, letenku a životní náklady během pobytu
  • sjednané pojištění léčebných výloh v zahraničí
  • cestovní pas platný minimálně půl roku po skončení programu
Požadovaná úroveň angličtiny: středně pokročilá (intermediate)
Pracovní pozice: pozice v oboru pohostinství a služeb (recepční, animátor, číšník, servírka, administrativa, úklid, práce v kuchyni), práce je zajištěná před odjezdem na Maltu
Délka programu: 12 – 16 týdnů (4 týdny studia, následované 8 až 12 týdny práce, práci je možné po dohodě se zaměstnavatelem prodloužit až na 1 rok)
Jazykový kurz: cena programu zahrnuje jazykový kurz General English (20 lekcí / týden) na 4 týdny
Pracovní úvazek: 35 – 40 hodin / týden
Mzda: EUR 144 / týden (hrubá mzda je EUR 160 / týden mínus sociální pojištění EUR 16 / týden)
Vyřizování programu: minimálně 2 měsíce před odjezdem                                           
Cena programu  EUR 1490

Cena programu zahrnuje:

  • registraci do programu
  • vyřízení pracovního povolení na Maltě
  • potvrzení o umístění zajištění práce před odletem
  • kurz General English (20 lekcí / týden) na 4 týdny
  • poplatek za pracovní povolení
  • letištní transfer do ubytování
  • ubytování se snídaní na jednu noc v rezidenci nebo hostelu
  • informační balíček
  • asistenční služby organizátora během pobytu
  • popříletové školení

Cena programu nezahrnuje:

  • ubytování
  • dopravu na Maltu
  • cestovní pojištění
  • kapesné

Doklady potřebné k vyřízení pracovního povolení a programu:

  • podrobný životopis v angličtině
  • přihláška do programu
  • podepsání smlouvy o zajištění pobytu
  • formulář na vyřízení pracovního povolení
  • fotografii celé postavy
  • 4 fotografie pasového formátu
  • kopie pasu
  • doporučujeme dodat také referenci od zaměstnavatele

 

Kontaktujte nás a odjeďte studovat a pracovat na Maltu! 

Vyberte si jazykový kurz

© 1999 - 2016 STUDYLINE s.r.o. - studium v zahraničí, Uhelný trh 9, 110 00 Praha 1, tel.: 224 233 428, e-mail: info@studyline.cz